FDA-123-S samostalni detektor požara

Šifra: 7058
WebCena: 1.920,00 rsd.
Količina

Samostalni optički detektor dima sa zvučnim alarmom i signalizacijom neispravnosti. Detektor se napaja baterijom od 9V sa dužinom trajanja 1 do 3 godine. Dim se detektuje u momentu kad uđe u detektor, što prvo javlja lampicom, a zatim se uključuje sirena od čak 85dB. U slučaju pojave dima u prostoru, detektor se može utišati na 9 min. prostim pritiskom na dugme, dok se dim ne raziđe (npr. u kuhinji). Ako po isteku tog roka i dalje ima dima, ponoviće se alarm. Baterija se dobija uz detektor.

Obaveštenje u slučaju slabe baterije: Sirena bip nakratko svake 32 sekunde (pad ispod 7,5V).

Tip detektora: autonomni optički dim
Detekcija: laserska merna komora
Aktivacija alarma: ulazak dima u komoru
Napajanje: 1 x 9V baterija
Trajanje baterije: 1-3 godina
Detekcija slabe baterije: da, akustična signalizacija na svakih 32 s
Domet detekcije: Prostorije do 40 m2
Visina montaže: max 7 m
Način testiranja: držati dugme TEST pritisnuto
Zvučna alarmna signalizacija: ugrađena sirena
Optička indikacija: crvena LED lampica
Boja: bela

 

1. INSTALACIJA NIKAD LAKŠA: Recite zbogom složenim podešavanjima! Naš samostalni fotoelektrični detektor dima obezbeđuje jednostavan proces instalacije bez problema. Samo ga montirajte na plafon i pustite da radi na modernoj bateriji od 9 volti za neprekidnu zaštitu od požara.

2. BRZO REAGOVANJE NA DIM: U slučaju izbijanja požara, naš senzor reaguje brzo, čim prve čestice dima uđu. To dovodi do treptanja LED dioda, a zatim i glasnog zvuka upozorenja sa sirene. Ovaj trenutni odgovor poboljšava efikasnost sistema, pružajući vam pouzdanu sigurnosnu zaštitu.

3. ZVUČNO UPOZORENJE NA 85 dB: Kada gustina dima dostigne kritični nivo, naš sistem se ne zaustavlja samo na svetlosnom obaveštenju. Oslobađa se glasni alarmni signal od 85 dBA, osiguravajući da svi prisutni budu odmah upozoreni na potencijalnu opasnost od požara. Ovaj detektor neće nikoga ostaviti da spava dok se prostorija puni dimom.

4. UPOZORENJE NA PRAZNU BATERIJU I JEDNOSTAVNO PERIODIČNO TESTIRANJE: Dajte prioritet svojoj bezbednosti pomoću naše funkcije upozorenja o slaboj bateriji. Sistem vas upozorava kada je vreme za zamenu baterije. Dugme za testiranje omogućava lako testiranje ispravnosti, osiguravajući da je vaš senzor za detekciju dima uvek u spremnom stanju.

5. JEDNOSTAVNA IZRADA, SNAŽNE PERFORMANSE: Naš detektor ima jednostavnu, ali izdržljivu strukturu, što ga čini lakim za rukovanje i održavanje. Kombinacija visokokvalitetnih komponenti osigurava njegovu pouzdanost, čak i u težim uslovima od standardnih.

6. CENA ODRŽAVANJA: Održavajući vašu bezbednost na prvom mestu, naš senzor za detekciju dima nije samo jednostavan za instaliranje, već je i neverovatno jednostavan za održavanje. Sve se svodi na povremeno testiranje pritiskom na dugme i redovnu zamenu baterije. Zaštitite svoju imovinu bez napora pomoću našeg pouzdanog sistema za dojavu požara.

7. SVESTRANA PRIMENA: Pogodan za različite primene, naš detektor za dojavu požara je savršen za kuće, apartmane, stanove, lokale i druge manje prostore. Uživajte u miru uz sistem neprestanog vatrodojavnog nadzora koji garantuje vašu bezbednost.

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi