Umesto ključa pod otiračem: mini sefovi za ključeve

Umesto ključa pod otiračem: mini sefovi za ključeve

ABUS mini-sefovi, Security Tech, Germany


Ključevi ispod otirača su i dalje u fazonu. Tu su još i ključevi ispod saksije sa petunijama, iza sandučeta za poštu, iza oluka, kod komšinice vitalne penzionerke... U poslednje vreme ostvaren je ogroman tehnološki napredak, pa se ispod otirača mogu pronaći i RFID tagovi i kartice.

Inspektor koji dođe da vrši uviđaj posle provale imaće za početak pitanje: da li ste vi normalni?

...

A gde da držim ključ?

 

KeyGarage™, ABUS - Pametno skrivanje ključeva

Nema više skrivanja ključa ispod otirača ili u saksiji: sa KeiGarage™, ABUS nudi inteligentno i bezbedno rešenje za čuvanje ključeva. Osigurano lozinkom, čvrsto kućište od livenih legura štiti ključeve i RFID kartice od neovlašćenog pristupa.

Ključevi skriveni u mini-sefovima dostupni su vama i vašim osobama od poverenja. Ako ključevi moraju da budu dostupni za više ljudi, KeyGarage™ nudi jednostavno i bezbedno rešenje za lak pristup onima kojima kažete lozinku. Ako se status osoba od poverenja promeni, lozinka se može brzo i lako zameniti novom. Na raspolaganju je 10.000 različitih kombinacija. KeiGarage™ se preporučuje za kompanije koje iznajmljuju vozila, na primer. Tu su još stan-na-dan, bungalovi, apartmani, vikendice za izdavanje... Rezervni daljinac od garaže ili kapije, za svaki slučaj. Ključ od šupe ili od kućice za goste itd.

Čvrsto metalno kućište i ojačani poklopac za zaključavanje od cinka livenog pod pritiskom frustriraće svakog obijača. Moraće da uloži ozbiljan trud i da nabavi skup alat da bi provalio ABUS mini-sef. Plastični poklopac preko tastature štitiće je od uobičajenih vremenskih uticaja.

ABUS KeiGarage™ je dostupan u različitim modelima. Predstavljamo dva najpopularnija.

 

KeyGarage SMART mini-sef
Sigurnosno sanduče za odlaganje ključeva, kartica i dr. predmeta. Otvaranje se vrši unosom šifre na licu mesta ili preko HomeTec Pro bluetooth aplikacije.
- ojačano liveno kućište od cinka, 88 x 120 x 39 mm
- šifra sandučeta podešava vlasnik (6 cifara) pomoću svog telefona
- kapacitet sandučeta do 20 ključeva ili do 30 kartica
- napajanje 2x 1,5V AA baterije

Gde da kupite?

OVDE

 

KeyGarage 707 mini-sef
Sigurnosno sanduče za odlaganje ključeva, kartica i dr. predmeta. Idealno za objekte i prostorije koje koristi jedno ili više lica. Otvaranje se vrši unosom mehaničke šifre.
- ojačano liveno kućište od cinka, 88 x 120 x 39 mm
- šifra sandučeta podešava vlasnik (4 cifre)
- kukica za ključeve se može skloniti po želji
- kapacitet sandučeta do 7 ključeva ili do 4 kartice

Gde da kupite?

OVDE