Partizan aplikacija - pet velikih prednosti

Partizan aplikacija - pet velikih prednosti

Partizan je takva firma - napraviće svoj softver kako bi bili maksimalno pogodni, produktivni i revolucionarni. Stoga nismo ni bili posebno iznenađeni kada je mobilna aplikacija za video nadzor Partizana dobila Grand Pri na jednom od značajnijih specijalizovanih sajmova bezbednosti u Evropi. Ali iznenadili su se svi ostali.

To se dogodilo 2019. godine na Adria Securiti Summit-u. Prošlo je dve godine. Od tada je „Najbolja CCTV mobilna aplikacija godine“ postala još bolja. Doveli su ga blizu savršenstva, a razvijaju ga i dalje. Stotine hiljada korisnika širom sveta koriste Partizan aplikaciju . Njihov broj neprestano raste.

Kako je tačno Partizan aplikacija prevazišla softvere većih i poznatijih firmi? Postoji pet razloga za to.

 

Razlog br. 1: ne proizvode ga Kineske mega-kompanije

Počnimo sa geopolitikom. Ne, mi nemamo nikakve predrasude o proizvodima iz Kine. Oni su dobri i pouzdani, a mega-kompanije kao što su Hikvision i Dahua su vredna svakog poštovanja. Partizan samo imamo drugačiji pristup. Evropski.

Ova razlika se otkriva u svemu - od upotrebljivosti do komercijalne ideologije. Partizan je 100% privatna platforma, a u Kini je mnogo toga povezano sa državnom mašinom, vezama i poznanstvima. Otuda i pitanja o privatnosti i nepovredivosti podataka i na kraju o politizaciji poslovanja.

Kod partizana je sve transparentno. Ne finansira ga država, pa je u potpunosti usredsređen na ocenu korisnika, tako da što veći broj korisnika glasa za njih svojom voljom i - svojim novcem.

Pored toga, pomenute ogromne kompanije (i slične) ciljaju ogromne projekte. Naš cilj su mala i srednja preduzeća. Stoga je Partizan bliži i razumljiviji. Prijateljski prema korisniku koji nije uvek profesionalac monitoring centra.

 

Razlog br. 2: lako razumljive komande

U mobilnoj aplikaciji Partizan na jednom ekranu mogu se kombinovati različite IP CCTV kamere, kao i kamere povezane na različite video rekordere. Naravno, ako imate jednu CCTV kameru povezanu sa jednim NVR-om, ova funkcija neće biti previše tražena. Ali ako, na primer, imate nekoliko soba u svojoj kancelariji, skladište, recepciju i u svakoj sobi je instalirano nekoliko CCTV kamera, odmah ćete osetiti sve blagodati našeg rešenja.

Možete da konfigurišete grupe CCTV kamera na ekranu kako želite. Na primer - sve kamere sa ulaza. I dve iz hodnika. I jedna sa ulice. Tri grupe. Ukratko, to može biti bilo koji raspored.

Dodavanje kamera je jednostavno. Interfejs je lak za navigaciju, čak i ako poslednjih 15 godina živite povučeno i prvi put vidite pametni telefon. Prikaza može biti koliko želite. Partizan za ovo nema ograničenja.

 

Razlog br. 3: prenos uživo, arhive, galerija događaja

Veoma je zgodno kada je sve na jednom ekranu - arhiva i video uživo. U drugim aplikacijama obično treba da se prebacujete između ovih ekrana. Zna se koliko je dosadno. I tako su u Partizanu odlučili da naprave drugačije.

Na ekran sa živim prenosom dodali su i galeriju događaja - potpuno novu funkciju Partizana za korisnike našeg Cloud-a. Šta je tako revolucionarno u Partizan galeriji događaja?

Tamo možete odmah videti slike trenutaka kada se alarm aktivirao. Na primer, detekcija pokreta. To znači da ne treba tražiti alarme na vremenskoj traci, sve je vidljivo i jasno. Ovo čini rad sa arhivom bržim i lakšim.

Rad sa vremenskom linijom je takođe vrlo lak. Odmotavajući ga skroz udesno, ulazite u režim za video uživo. Idite levo - i arhiva je aktivirana. Odmah na istom ekranu možete da prebacujete između zapisa u oblaku i arhive svog snimača. Dovoljno je kliknuti na ikonu oblaka na vrhu. Prelazak će trajati jednu sekundu. Proverite.

 

Razlog br. 4: dodela pristupa brzo i lako

Da li treba da delite pristup uređajima za video nadzor se nekoliko korisnika odjednom? To je lako. Ne morate svaki put ručno da unosite njihove podatke, povezujete, konfigurišete, kopirate tamo-ovamo. Postoje tri načina da se to lako i brzo postigne u mobilnoj aplikaciji Partizan:

- Korišćenje QR koda (pogodno za one koji ne koriste Partizan Cloud)
- Dodela pristupa putem e-maila (za Cloud korisnike)
- Preko Cloud Link-a


Cloud Link je jedan od Partizanovih najnovijih proizvoda, pa da pogledamo.

Ovo je poseban link koja vam omogućava da dodate video nadzorne kamere Partizana u bilo koji softver. Na primer, nezavisnim mobilnim aplikacijama, za prenos u monitoring centre, objavljivanje na web sajtu. To može biti čak i VLC media plaier!

Istovremeno, Cloud Link-u nije potrebna statična IP adresa u objektu u kojem je instalirana oprema Partizana. Video podaci se prenose u šifrovanom obliku pomoću HTTPS protokola. Pristup naravno možete imati samo ako znate jedinstveni sigurnosni kod - šifru.

Otkazivanje pristupa je jednostavno kao i njegovo odobrenje. Osvežite kod jednim klikom i to je to. Prethodne veze postaće neaktivne. Veoma je pogodno u slučajevima kada tokom odmora treba da omogućite pristup, na primer, komšijama i rođacima.

 

Razlog br. 5: izvršenje komandi bez čekanja

Prenos i preuzimanje video zapisa sa jedne CCTV kamere traje pola sekunde. 6 kamera povezanih na jedan DVR aktivira se na ekranu za 2-3 sekunde. Možete se povezati sa 16-kanalnim NVR-om i dobiti sve slike za 5-6 sekundi. Stvarno je brzo. Možete proveriti štopericom. A zatim proverite kako to rade aplikacije poznatih mega-kompanija.

 

Još nešto?

Ovih pet razloga nisu sve prednosti mobilne aplikacije Partizan. Na kraju krajeva, ona raste vremenom, kao što raste Partizan, postaje bolja. U aplikaciji se neprestano pojavljuju nove funkcije i dodatne opcije - opet lake za upotrebu.

Na primer, u aplikaciji možete da kontrolišete ne samo sisteme za video nadzor, već i Partizan interfone, pozivne table, pa čak i pametne releje za otvaranje kapija, graža, paljenje svetla i grejalice! Svi uređaji porodice Partizan u jednom mobilnom interfejsu ne samo da su poželjni, već su i neophodni za normalan život u 21-om veku. Pored toga, u aplikaciji možete da čuvate kopije arhiviranog video zapisa, kao i da snimate prenmos uživo u originalnoj rezoluciji. Možete da kontrolišete motore PTZ CCTV kamere (kruženje, nagib, zumiranje), promenite jačinu zvuka sa kamere, koristite dvosmernu audio komunikaciju (duplex), da preuzmete izabrane kadrove iz video arhive na svoj telefon.

Kompanije koje se bave ugradnjom sistema za video nadzor imaju opciju u našoj aplikaciji da naprave svoju „vizit kartu“ - sa logotipom firme i kontaktima. Biće prikazano u odeljku Kontakti krajnjeg korisnika.

I znate šta? Partizan unapređuje svoju aplikaciju i dalje. Svet ne stoji mirno, što znači da nema stajanja ni za Partizan. Konkurenti treba da budu zabrinuti. Takav je zakon džungle kad se proizvodi nešto novo. Kao na filmu: Izvinite, to je samo posao.

Stoga ovo očigledno nije poslednji put da se govori o mobilnoj aplikaciji Partizan. Obećavamo da ćete čuti još o tome.

Preuzimanje i ocenjivanje:

PARTIZAN za iOS: https://apple.co/3oIClEI
PARTIZAN za Android: https://bit.ly/37W737