STASANET DOO - tehnologija za vašu bezbednost

 

GDE SMO BILI

Stasanet DOO je osnovao g. Jakubik sa svojim partnerima iz Praga. Počinje sa radom kao osma i najmanja poslovnica evropske trgovinske kuće Stasanet SRO, sa centralom u Pragu koja duže vreme deluje na Evropskom tržištu kao distributer bezbednosne tehnike. Prvi uvoz opreme u januaru 2014. godine je bio svega 44 komada video-interfonske opreme Commax. Po tom brendu smo i danas prepoznatljivi, a Jablotron je došao 2018. godine i poveo nas na sledeći nivo, zajedno sa vama.

 

GDE SMO SADA

Stasanet DOO sada dve filijale: u Beogradu i u Novom sadu. Godišnje sarađujemo sa oko 200 firmi iz Srbije, ali i iz okruženja partnere u Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija. Digitalizacijom poslovanja došli smo do modernog on-line distributivnog servisa, pre svega za biznis korisnike, ali i za krajnje kupce sa tehničkim predznanjem. Procesi projektovanja, planiranja budžeta, naručivanja, kreiranja ponuda i razni drugi pokazatelji sada su dostupni 24/7 na sajtu koga ste upravo posetili.

Naši glavni brendovi iz oblasti sistema tehničke zaštite:

Jablotron alarmi, za koje imamo distribuciju, tehničku podršku, servis i centar za obuku i sertifikaciju

Commax intefoni, za koje imamo distribuciju, tehničku podršku i servis

- Partizan video nadzor, za koji imamo distribuciju, tehničku podršku i servis

Naša orijentacija je kvalitet opreme i usluge, a zatim cena. Sa svu uveženu opremu imamo neophodne sertifikate o kvalitetu.

Osim pomenutih brendova, u našoj ponudi je i paleta prateće opreme, kao i ručnih i električnih alata.

 

NAŠ CILJ

Sa apekta bezbednosnih tehnologija donosimo nova rešenje gde se fokus širi sa provale i krađe na ostale rizike, zahvatajući požar, poplavu i ergetsku efikasnost. Bezbedna štedljiva kuća je i pametna kuća.

 

GDE ĆEMO BITI

Fleksibilnost i dinamičnost, sticanje novih znanja i vrednosti, unapređenje uslova poslovanja kao i stvaranje boljeg, lepšeg i bržeg poslovnog ambijenta za nove generacije, predstavljaju viziju našeg razvoja. Vaš pouzdan dobavljač.

 

KAKO SE PRIKAZUJEMO

BEOGRAD, JABLOTRON SECURITY SUMMIT 2018: Okupljene firma iz oblasti bezbednosnih tehnologija iz Srbije i regiona, predstavljanje potpisivanje ugovora sa Jablotrona i nova rešenja koje donosi Jablotron. Češka ambasada je podržala događaj. Prakasa okupljanja je najbolji način da podelimo znanja, iskustva i novitete koje donosimo kao distributere bezbednosnih tehnologija.

 

     

 

SKOPJE, JABLOTRON PREZENZACIJA 2019: Prezentatija sa malim treningom i ne baš tako malom zakuskom, obzirom da Stasanet DOO obezbeđuje distribuciju Jablotrona za Severnu Makedoniju.

 

BEOGRAD JABLOTRON I IMAPORTER PREZENZACIJA 2019: Okupljeni gosti mogli su da proprate novitete iz jablotrona, kao i prezentaciju potpuno novog brenda IMAporter iz Praga.