PipeCam 40 Expert kamera

Šifra:
WebCena: 208.800,00 rsd.

Kamera za ispitivanje PipeCam 40 Expert sa 40m dugim kablom, LCD displejom, meračem udaljenosti i tastaturom je uređaj namenjen za pregled kanalizacije, drenaža, odvoda, bunara, dimnjaka itd. Monitor dijagonale 9" nalazi se u poklopcu kofera. Kabl dužine 40m prekriven je staklenim vlaknima (fleksibilan i čvrst). Kabl i kamera su vodootporni. Snimci su u boji, rezolucije 720 x 576 piksela.

Expert serija je najnovija serija Cel-Tec inspekcijskih kamera i pruža dodatne mogućnosti u odnosu na Profi seriju koja je još uvek dostupna po nešto nižoj ceni.

 


 

Visokokvalitetni LCD ekran

lcd-web.jpg

Jedna od prednosti serije Expert u odnosu na ostale je visokokvalitetna i jasna slika na LCD monitoru, koji se nalazi zaštićen u poklopcu kofera. 9-inčni monitor u boji rezolucije 800 x 600 prikazuje pregled uživo slike kamere. Opremljen je komandama za podešavanja koja su jednostavna za upotrebu kroz jednostavne menije. Prikaz uključuje operativne podatke o stanju baterije, odabranoj rezoluciji, snimanju u u progresu itd. Poklopac monitora može se lako pretvoriti u suncobranski vizir za bolju vidljivost u preosvetljenim uslovima eksploatacije.

 


 

Bogate mogućnosti snimanja

zaznam-web.jpg

Naravno, često nije dovoljno samo pregledati sliku, već je važno snimiti kritično ili oštećeno mjesto i spremiti ga za kasnije prikazivanje, za analize ili prezentovanje klijentima. Za arhiviranje snimaka PipeCam Expert koriste USB fleš ili SD karticu kapaciteta do 32 GB. Pored toga, mikrofon na kablu dugom 1 metar, sa konektorom za proširenje, povećava mogućnosti snimanja, tako da se mogu snimiti i audio komentari. Ovo će vam sigurno biti korisno za veći broj intervencija, tako da neće biti potrebno pamtiti sve te informacije za svaku inspekciju. Uz glasovne komentare, moguće je u video zapise umetnuti i tekstualni opis.

 


 

Izdržljiv dizajn

water-web.jpg

PipeCam Expert je uređaj dizajniran za svakodnevne teške radne uslove odžačara, vodoinstalatera i drugih zanimanja. Dizajniran je za sve slučajeve u kojima je potrebno pregledati teško dostupna područja. Zbog toga je set zaštićen u izdržljivoj ojačanoj futroli napravljenoj od plastike koja ga štiti tokom transporta i značajno olakšava nošenje. Unutrašnjost kofera izrađena je po meri za pojedine delove uređaja, tako da ne postoji slobodno preturanje unutar kofera. Kamera s kablom je izrađena u IP68 standardu, što garantuje zaštitu od prašine i što je još važnije - od vode. 20m kabl prekriven je fiberglasom, što ga čini fleksibilnim i jakim.

 


 

Detaljna slika s podesivim pozadinskim osvjetljenjem

Kamera je izrađena od aluminijske legure, a glava je opremljena sa 12 LED dioda, čiji se intenzitet može lako i neprestano podešavati. Širok ugao gledanja od 105 ° dodatno poboljšava vidljivost u bilo kom prostoru. U paketu su dostupna dva nosača za centriranje (40 i 80 mm), a mogu se poručiti i 4 dodatne veličine prečnika do 190 mm.

 


 

Digitalni daljinomer

Digitalni brojač udaljenosti pokazuje da su modeli Expert zaista profesionalni uređaji. Više nije potrebno pratiti oznake dužine na kablu, kao što je to bio slučaj sa predhodnim modelima. Udaljenost se prikazuje direktno na displeju, a naravno i na slici za snimanje.

Napomena: Merenje udaljenosti je relativno približno i može imati malo odstupanje.

 


 

Dugo trajanje baterije

Set uključuje i punjivu Li-ion bateriju velikog kapaciteta koja kameri pruža dovoljno energije za čak 4 sata rada. Drugo napajanje je klasični priključak na mrežu 220V AC.

 

 

Veličina kamere: ø 23 x 140 mm
Veličina senzora: 1/4"
Ugao gledanja: 105 °
Osvetljenje: 12x LED
Rezolucija: 720 x 576 pix
Video format: AVI
Materijal objektiva: safir
Materijal kućišta kamere: aluminijumska legura
Zaštita: IP68
Memorija: USB ili SD kartica do 32 GB
Dimenzije kotura: ø 320 x 105 mm
Dužina kabla: 40 m
Prečnik kabla: ø 5 mm
Monitor: 9" LCD u boji
Rezolucija: 800 x 600
Mikrofon: da
Tastatura: da
Radna temperatura: -28 ° C do 50 ° C
Merenje udaljenosti: digitalni prikaz na LCD-u
Odašiljač za lokalizaciju kamere: 512 Hz

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Šifra:
  PipeCam 20 Expert kamera
  193.500,00 rsd.

  PipeCam 20 Expert kamera

  Pozovite
  Šifra:
   PipeCam 30 Expert kamera
   201.100,00 rsd.

   PipeCam 30 Expert kamera

   Pozovite