Kontrolišite svoj dom gde god da se nalazite

Kontrolišite svoj dom gde god da se nalazite

MyJABLOTRON aplikacija

Da li želite da znate šta se dešava kod kuće kad niste tamo, u vašoj kompaniji ili gde su vam službena vozila? Možete uključiti alarm, pokrenuti sistem za zalivanje bašte ili nadgledati kretanje vaših autobusa, kamiona i službenih automobila. Ovo je sve dostupno kroz aplikaciju MyJABLOTRON, koja je dostupna u mobilnoj i web verziji.

 

Kako MyJABLOTRON radi za vas?

Vašu imovinu možete daljinski da gledate i kontrolišete putem aplikacije MyJABLOTRON.

 

 

Lako kao pero

Naša aplikacija je jednostavna za upotrebu kao i naši alarmi. Tzv. semafori će vam pokazati koji su uređaji trenutno aktivni. Otvaranje vrata garaže posetiocu ili pokretanje sistema za zalivanje dok ste na odmoru možete obaviti pritiskom na jedno dugme telefona.

Obaveštenja o situaciji

Push notifikacije na telefonu odmah će vas upozoriti u slučaju uzbune ili npr. pada temperature usled zaboravljenog otvorenog prozora. Jedan pogled na vaš ekran uveriće vas da su vaša deca bezbedno stigla kući iz škole.

Aktuelne informacije

Imaćete pristup željenim podacima, kao što su lokacija vaših automobila, grafikoni potrošnje energije ili temperature u prostoriji, ma gde se nalazili. Fotografije sa senzora pokreta možete u slučaju uzbune videti direktno na telefonu i uveriti se šta je izazvalo reakciju alarma.

 

Kako se kontroliše aplikacija MyJABLOTRON?

Imaćete pregled onoga što se događa kod kuće, u kancelariji, u vozilu, jahti, ili u vašoj vikendici. Sve je pri ruci sad i odmah. Moći ćete da kontrolišete svoje uređaje povezane u Jablotron sistem, sve na jednom mestu, bilo kada, ma gde se nalazili.

Naša aplikacija je u stanju da:

 - Pokaže stanje svih Jablotron instalacija koje imate,
 - Upravlja alarmom na isti način kao kada biste koristili tastaturu na zidu,
 - Prikaže kadrove sa detektora i kamera u vašim objektima,
 - Pokažite trenutno stanje i lokaciju vašeg automobila na mapi,
 - Čuva vašu vikendicu ili garažu.

Sigurnost za sve oblasti vašeg života

Aplikacija MyJABLOTRON ne samo da će vam prikazati trenutno stanje, već i pregled prošlih događaja iz memorije. eć vam omogućava i kontrolu uređaja vezanih.

Na primer, alarm možete daljinski podesiti u kući ili automobilu. A kada odlučite da vikend provedete u svom letnjikovcu, možete uključiti grejanje pre vašeg dolaska putem vašeg GSM daljinskog upravljača i detektora grejanja.

Kada stignete u vaš letnjikovac biće lepo i toplo, čak možete i da proverite GSM video kamere ispred vaše garaže kako biste bili sigurni da je sve u redu. Uživajte u odmoru u miru.

Preuzmite aplikaciju

Apple store: https://itunes.apple.com/cz/app/myjablotron/id569779432?mt=8

Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jablonet.mobile&hl=cs

 

Koji su uslovi korišćenja aplikacije?

Sve što vam je potrebno je da registrujete svoj JABLOTRON 100+ alarm, JABLOTRON auto alarm ili npr. vaš GSM kontroler, alarm za vašu vikendicu ili garažu na oblaku JABLOTRON. Komunikacija između vašeg alarma i JABLOTRON Cloud-a uspostavlja se putem šifrovanog kanala i može biti predmet naplate.

Posebni uslovi zavise od izbora vaše internet veze i njenog provajdera.*