KESO 8000 Omega2 - MASTER KEY SISTEMI

KESO 8000 Omega2 - MASTER KEY SISTEMI

Preko 400 patenata. Partneri u 25 zemalja. KESO svoje ime gradi od davne 1963. godine na inovacijama i pouzdanosti. KESO je svoje cilindre zaštitio patentima širom sveta. Proizvodnja se nalazi u mestu Richterswil, na Ciriškom jezeru. Ko traži najbezbednije i najbolje proizvode u oblasti integrisanih sistema zaključavanja - KESO je pravi izbor.

KESO filozofija – jedan ključ za više vrata – ne samo da čini život lakšim, već daje i potpunu kontrolu pristupa svakog vlasnika ključa na najprostiji mogući način. Sa KESO sistemom obezbeđuje se sigurnost, a sigurnost je sloboda.

Svaki KESO 8000 Ω2 cilindar je napravljen što preciznije i kvalitetnije, kao švajcarski sat. Sistem obezbeđuje najviši nivo zaštite od provale i jednostavnu upotrebu. Ključeve lako koriste oni koji su uvek u žurbi, zaboravni, opterećeni, ali i deca, stari, bolesni, pa čak i invalidi.

KESO 8000 Ω2 - najsigurniji cilindri na svetu

ESO 8000 Ω2 cilindri se smatraju najbezbednijim cilindrima na svetu. Proizvodi ispunjavaju stroge VdS standarde i sertifikovani su po EN 1303 standardu. Zaštićeni su od lomljenja, čupanja i bušenja. Cilindri su obezbeđeni od obijanja kalauzima, a kopiranje ključeva je moguće samo uz pomoć lične sigurnosne kartice.

Uživajte u slobodi koju donosi samo bezbednost.

Jedan ključ za sva vrata: kako isplanirati sistem?

Lična bezbednost i sloboda su danas u centru pažnje. Sa master KESO ključem možete otvoriti sva vrata, ograde, prozore, ormane ili jednostavno i lako pritiskati sigurnosne tastere. Uštedite vreme, smanjite troškove održavanja. KESO sistemi zaključavanja se mogu nadograditi po želji, mehanički i mehatronički. Dodatni RFID kapica za ključ omogućava integraciju u elektronske sisteme, kao što je alarmni sistem ili evidencija radnog vremena.

kompjutersko narezivanje KESO ključa

Prava sigurnost se lako razume

Možete dati različite dozvole pristupa svakoj osobi pojedinačno. Na ovaj način baštovan može samo da otvori garažu, deca nemaju pristup vašoj kancelariji i vitrini sa oružjem, a vlasnik odlučuje ko može koja vrata da otključa. Navlake različitih boja pomažu vam da lakše organizujete sistem i dodelu ključeva.

I zapamtite:  MASTER KEY SISTEM - JEDAN KLJUČ ZA SVE BRAVE

baštovan ulazi samo u dvorište i u garažu gde stoji alat

 

deca ulaze svuda, osim u očevu radnu sobu npr.

 

vlasnik ulazi svuda u kući, ali i u firmi. Vlasnica ne ulazi u firmin magacin