JABLOTRON CLOUD: čvrsta karika između Vašeg alarma i telefona

JABLOTRON CLOUD: čvrsta karika između Vašeg alarma i telefona

Da li ste se ikad zapitali kako Vaše komande u aplikaciji MyJABLOTRON rade baš ono što treba? Da li su moji podaci u potpunosti zaštićeni? Čitajte dalje kako biste udovoljili svojoj radoznalosti i osećali se kao kod kuće sa ličnim nevidljivim digitalnim pomagačem koji stoji iza aplikacije MyJABLOTRON.

Za JABLOTRON alarmne sisteme, JABLOTRON Cloud je izmešteni server koji se ponaša poput digitalnog pomagača između aplikacije MyJABLOTRON u vašoj ruci i vašeg alarmnog sistema kod kuće. Omogućava vam kontrolu i nadzor alarma sa bilo kog mesta u svetu, gotovo trenutno. Dizajnirala ga je i vodi naša sestrinska kompanija JABLOTRON CLOUD SERVICES, poznata po svojim kompletnim elegantnim rešenjima za umrežavanje proizvoda za razne Internet stvari (IoT).

 

Bezbednost pre svega

Svesni smo brige ljudi u vezi otvorenosti Interneta i zato nam je vaša digitalna privatnost i bezbednost najvažnija kada razvijamo i koristimo naš sistem u oblaku. Koristite naš cloud bez brige, obezbeđeni ste i od najsofisticiranijih hakera. Zato u JABLOTRON alarmima veliki broj korisnika uživa bez ikakvih problema.

 

Kako Vaše potrebe rastu, tako raste i cloud

Kako vremenom proširujete Vaš sistem alarma, Cloud raste zajedno sa Vama, prilagođavajući se vašim novim potrebama. Snimci video kamera i fotografije sa senzora zaštićene su od manipulacije i zloupotreba, a dostupne su samo ovlašćenim korisnicima putem aplikacije MyJABLOTRON. Ako želite ovi snimci mogu se automatski poslati ovlašćenom centru za prijem alarma koji može poslati osoblje da osigura mesto događaja. Korisnici komponenata pametne kuće, kao što je kontrola grejanja, takođe mogu da vizuelizuju podatke o temperaturi i druge podatke o svom domu/firmi, gde god da se nalaze. Sve je zaštićeno i sve im je dostupno preko cloud-a i aplikacije MyJABLOTRON. Morate to videti da biste verovali!

Uz Vašeg diskretnog pomoćnika JABLOTRON CLOUD, možete nastaviti sa bezbednim i udobnim životom znajući da će on uvek raditi svoj posao, tiho iza kulisa - kao što i najbolje.

 

Glavne prednosti JABLOTRON Cloud-a

- Ne skladišti obimne podatake na Vašem pametnom telefonu

- Podaci na mreži su dostupni u sekundi, gde god da se nalazite

- Jednostavna kontrola i nadzor

- 100% kompatibilan sa JABLOTRON ALARMS proizvodima

- Push obaveštenja o alarmnim događajima u realnom vremenu, plus SMS-ovi i e-poruke

- Izuzetno sigurno i diskretno

- Spremno za sva eventualna proširenja alarmnog sistema

- Pouzdano skladištenje podataka o alarmnim događajima, video zapisima, fotografijama, temperaturnim podacima itd

- Video prenos uživo