Jablotron: i pouzdano i elegantno

Jablotron: i pouzdano i elegantno

Stanovati lepo i bezbedno

Savremeni korisnik želi da mu svaka stvar u kući ili firmi bude prijatna za oko. Neki prosto vole lepo, a neki vole prestiž. A svi žele pouzdan alarm. Jablotron alarm zadovoljiće svakoga od njih.

Detektori su dizajnirani sa posebnim osvrtom na dizajn. Proizvode se u beloj i sivoj boji. Ugrađuju se u dozne koje se mogu smestiti u gips-karton ploče, ciglu, beton, malter... Može se izabrati i odgovarajući ram.
Ako stan ili firma ima umetnička dela i luksuznu rasvetu na zodovima, Jablotron senzor pokreta će se uklopiti. Dizajniran je da udovolji i korisniku i njegovom arhitekti.
Osim detektora pokreta, Jablotronovi dizajneri su se potrudili i oko sirena, magnetnih detektora, detektora loma stakla, panik tastera, termometara i termostata sa displejom, daljinaca... Ukratko, posebna pažnja obraćena je na dizajn svega što ne stoji skriveno u tehničkim prostorijama, garaži, kotlarnici i sl.
Pametno projektovan i podešen Jablotron sistem će svaku kuću ili firmu čivati od provalnika, požara, poplave, curenja gasa - pa čak i od rasipanja energije... na najlepši mogući način.