Jablotron: i alarm i kontrola grejanja

Jablotron: i alarm i kontrola grejanja

Obzirom da se sezona letovanja uskoro završava, pravi domaćin već razmišlja o nabavci ogreva. Možda je i za vas pravi trenutak da proverite vaše planove za grejanje. Da li vaš sistem grejanja zadovoljava vaše potrebe? Imate li moćan sistem grejanja kome samo fali kontrola iz 21-og veka?

Čitajte dalje i iznenadite se onim što JABLOTRON nudi.

Slobodno recite „JABLOTRON pravi alarmne sisteme“. U pravu ste naravno, ali da li ste znali da naši bezbednosni sistemi obuhvataju i bitne elemente Pametne Kuće?  Znali ste da Jablotron sistemi uključuju nadzor i kontrolu grejanja?

 

U kontaktu sa sistemom grejanja - bilo kad, bilo gde

Zamislite da možete da proveravate i upravljate Vašim sistemom grejanja pomoću jedne MyJABLOTRON aplikacije, koju već koristite za Vaš alarm, sa bilo kog mesta i bilo kad.

Podesite željenu temperaturu pomoću nekoliko dodira ekrana, reprogramirajte nedeljne temperaturne režime, pa čak i vizuelizujte arhivirana merenja u grafikone temperature. Osigurajte da Vaše grejanje zaista dugoročno i optimalno radi za Vas.

Nema više trčanja nazad kući, kao onda kad ste zaboravili da smanjite grejanje pre odlaska na put.

 

Briga o vašem domu

Pametni sistem radi bez spavanja i odmora, čuvajući ono što vam je važno kod kuće. Dodavanje video kamera sa video-verifikacijom znači uvid u ono šta se dešava kod kuće kad ste odsutni. Snimanje radi i tokom upozorenja za provalu, pri čemu se za svaki događaj arhivira jednominutni video snimak kako bi se potvrdio uzrok uzbune. Možete bez greške da pozovete bezbednosne službe za brzu reakciju. Štaviše, detektori gasa, poplave i požara mogu bez prekida da vrše nadzor za ove opasnosti, upozoravajući vas odmah putem aplikacije u slučaju da dođe do problema.

 

Slobodno proverite

Zamolite svog lokalnog JABLOTRON sistem integratora da vam demonstrira mogućnosti naše pametne kontrole grejanja i pokaže vam uređaje poput automatskih ventila i termostata. Uskoro ćete videti da ćete dobiti ne samo dodatnu pogodnost, već ćete i uštedeti na grejanju, jer se kilovati mogu brzo i lako optimizovati.

Puna kuća se greje, a prazna se dogreva.

 

 

Prednosti pametnog grejanja

- lako i brzo za dodavanje postojećem sistemu Jablotron alarma
- Trenutna kontrola i nadzor sa bilo kog mesta i u bilo koje vrijeme
- Koristite popularnu i poznatu MyJABLOTRON aplikaciju. Ne trebaju vam dodatne aplikacije.
- Ne skladišti velike fajlove na vašem mobilnom telefonu
- Vizuelizacija arhive merenja temperature - grafikon
- Jednostavno programiranje željene temperature
- Opciono: upozorenja o opasnosti i rasipanju energije
- Veoma sigurna veza za prenos podataka
- Uštedite na grejanju pametnom optimizacijom