Dan ili noć - Jablotron zna

Dan ili noć - Jablotron zna

Zar ne bi bilo sjajno imati kod kuće vernog slugu koji bi pouzdano ispunio svaku vašu želju? JABLOTRON alarm lako zamenjuje ovu ulogu i čini sve što može za vašu udobnost. Na vašu komandu, uradiće šta želite, bilo odmah odmah ili u unapred dogovoreno vreme. Jablotron će sam zatvoriti roletne onda kad treba i sačuvati vašu privatnost.

Centrale JABLOTRON 100+ znaju tačno kad suce izlazi i zalazi. Dovoljno je uneti u kom se gradu nalazi sistem. Ne morate nikoga zvati da vam promeni vreme izlaska/zalaska Sunca, kao ni zimski/letnji režim.

JABLOTRON 100+ centrale imaju DAN/NOĆ režim koji se može programirati. Uz njegovu pomoć moguće je podesiti potrebne radnje povezane sa različitim potrebama tokom smene dana i noći.

 

Jablotron sistem se prilagođava bilo kom mestu na svetu

Na primer, roletne... Da niko ne može da naruši vašu privatnost nakon sumraka, sistem će ih spustiti u pravo vreme. To će se desiti tačno kad sunce zađe, bez obzira koji je datum. Jablotron centrala zna gde je Sunce, zavisno od toga gde se vaš grad nalazi. Istovremeno, pri zalasku Sunca može se uključiti svetlo na prilazu kući, garaži, magacinu u firmi, svetla u vašim kancelarijama...

Osim očigledne koristi, ovo je odličan trik za vreme vašeg odmora - takva automatizovana kuća i dalje izgleda živo i naseljeno i eventualni provalnici će je rado zaobići.

 

Automatizacija domaćinstva, ali i vašeg biznisa

Sigurnosni sistem prvenstveno deluje kao vaš zaštitnik. Ali šta ako bi to bio i pomoćnik koji bi dao sve od sebe za vašu udobnost? On se snalazi sa raznim zadacima, kao što je navodnjavanja travnjaka i cveća, upravljanje roletnama, fina regulacija grejanja ili paljenje svetla tačno prema vašim željama i potrebama.

Pored toga, možete birati između nekoliko načina za pokretanje i podešavanje događaja:

- kad god hoćete, ručno preko šifratora ili aplikacije MyJABLOTRON,
- određenog dana i vremena po kalendaru, uz ponavljanje ili bez
- koristite režim DAN/NOĆ - zahvaljujući GPS lokaciji, sistem tačno zna gde se nalazite i kada sunce izlazi i zalazi u vašem gradu.

 

Buđenje u raju

Vratimo se na roletne. Za spavanje je potreban mrak, ali buđenje u mračnoj prostoriji može biti prilično teško. Programirajte otvaranje roletni tačno prema vašim jutarnjim navikama. Ili koristite prečice u iOS-u. Čim vaš iPhone uključi alarm za buđenje, JABLOTRON alarmni sistem otvara roletne i pušta dnevnu svetlost u spavaću sobu. A da ne pominjemo pokretanje scenarija koji uključuje miris tople sveže kafe na vašem aparatu.

Da li želite da pitate za više detalja ili tražite tehničara za montažu koji će dizajnirati i instalirati alarm za vas? Kontaktirajte nas, rado ćemo vas posavetovati i pronaći rešenje po meri za vas.

Opširnije o Jablotron sistemu.