Bezbednost u sigurnim rukama

Bezbednost u sigurnim rukama

Alarm je zadatak za profesionalce

Vama nikad ne trebaju majstori? Za vas je princip „uradi sam“ stvar upornosti? Sami sve popravljate, povezujete, smišljate... Nema sumnje, pravi je izazov pomerati svoje granice u znanju i veštinama. Ipak, neke stvari se moraju se prepustiti profesionalcima. Ne postoji zamena za iskustvo, servis i tehničku podršku ako želite da vaš bezbednosni sistem radi dugo i pouzdano.

Prva od četiri faze ka bezbednosti

Prva faza je najbitnija. Bez nje jednostavno ne bi bilo drugih faza bezbednosti (profesionalno rešenje + pouzdan alarm + zaštita bez prestanka + uzbuna u slučaju alarma). Govorimo o profesionalnoj proceni rizika, pravilnom odabiru sistema (projektovanje) i njegovoj integraciji na objekat (profesinoalnu monažu od strane sertifkovanog lica). Jednostavno... ne može se dobiti JABLOTRON alarm bez toga. Verujte nam, mi tačno znamo zašto to radimo.

Pravimo pametne stvari koje korisniku deluju jednostavno. Ovo je naš moto. Kontrole koje su tako jednostavne mogu da ih koriste čak i deca ili vaši deka i baka. Međutim, da bi pametan sofisticiran sistem bio zaista pouzdan, potrebno je iskustvo i detaljno poznavanje prepreka koje se pojave tokom instalacije. Zato se oslanjamo na profesionalce. Oni ne samo da savršeno vladaju tehničkom stranom, već su u obučeni da koriste i širok spektar opcija podešavanja i automatizacionih funkcija koje čine JABLOTRON sistem. Uštedećete sebi dosta vremena i nećete gubiti živce kada rešavate probleme koji nastaju usled amaterske instalacije alarma iz prodavnice televizora.

 

Šta čini profesionalca

Obučen, iskusan instalater zna sve moguće prepreke prilikom postavljanja sistemskih uređaja i ima detaljno znanje o pravilima za instaliranje određenih komponenti , npr.

- centrala: pravilna lokacija u objektu, odnosno dalje od pogleda i ruku potencijalnih uljeza
- detektori pokreta: izbor mesta sa kojeg imaju pogled na ugroženo područje, ali bez rizika od lažnih alarma ili ograničavanja njihove efikasnosti
- tastatura: ne sme se videti spolja, ali mora biti dostupna vlasniku tako da ne mora trčati da joj pristupi na vreme kada uđe u objekat
- korišćenje dodatnih vrsta detekcije (kombinovani detektori i sl.): mesta suviše ugrožena za najjednostavnije rešenje
- sveobuhvatna rešenja prilagođena korisniku uz sav luksuz mogućnosti i funkcija Jablotron sistema, uključujući podešavanja automatizacije itd.

A ako dođe do problema, imajte u vidu da Jablotron komunicira preko mreže. Instalater može brzo da odgovori, pregleda sistem i otkloni greške u svako doba, gde god da se nalazi i za veoma kratko vreme. Uz kvalitetan alarm i odgovornog servisera uz vas, uvek možete biti sigurni da vi i vaš alarm niste sami.

 

Treninzi i sva podrška

Broj opcija sistema se stalno uvećava, proizvode se se novi i bolji uređaji i rešenja. Mi redovno treniramo i sertifikujemo vaše instalatere. Naši pouzdani partneri redovno se obučavaju i produbljuju svoje znanje kako bi pratili najnovija dešavanja.

Na osnovu iskustva instalaterskih kompanija iz celog sveta, kreiramo studije slučaja kako bismo postavili osnove za rešavanje drugih, još složenijih instalacija, uključujući automatizaciju kuće ili kompanije. Instalateri tada mogu da konsultuju naše stručnjake za tehničku podršku kada su im potrebna nestandardna rešenja ili se prosto pojave specifični zahtevi korisnika.

 

Dodatne pogodnosti

Šlag na tortu je to što uz stručnu instalaciju i održavanje od strane sertifikovanih majstora dobijate dodatnih 5 godina servisne podrške za sistem (pored standardne 2-godišnje garancije to daje ukupno 7 godina).

Prepustite posao oko alarma sertifikovanim profesionalcima i ostavite brige iza sebe. Ako trenutno razmišljate o nabavci alarma za vaš dom ili biznis, kontaktirajte sertifikovanog JABLOTRON partnera za instalaciju u vašem regionu i možete se radovati rešenju skrojenom prema vašim potrebama.

Opširnije o Jablotron sistemu.