PK90 GPS WiFi policijska kamera

Šifra:
WebCena: 51.600,00 rsd.

Personalna kamera CEL-TEC PK90 GPS WiFi dizajnirana je za policiju i ostale sigurnosne službe, gde je potrebno zabeležiti tok intervencije. Kamera ima dugo trajanje baterija do 10 sati, GPS modul za snimanje položaja, WiFi modul za povezivanje sa mrežom, automatsko noćno IR svetlo i veliku izdržljivost.

 

 

Spremni za akciju po bilo kom vremenu

Policijske intervencije ne čekaju da prestane kiša. CEL-TEC PK80L je zaštićena od vode i prašine po IP68. To znači da se kamera neće pokvariti ako upadne u vodu na kratko. Kamera se ne boji mraza i može raditi pri temperaturama od -40 ° C do + 60 ° C. Osim toga, s težinom od samo 125 g i malom veličinom, ne ometa službeno lice u bilo kojoj intervenciji.

 


 

Napredne tehnologije - GPS, Wi-Fi

CEL-TEC PK80L policijska kamera sadrži i GPS modul koji uz video snimanje čuva i informacije o lokaciji. Pomoću računara za reprodukciju mogu se pogledati video snimci zajedno sa mapom na kojoj se događaj dogodio. Još jedna prednost je što GPS sinhronizuje tačno vreme u kameri. Možete, naravno, i isključiti GPS. Pored GPS modula, kamera je opremljena i Wi-Fi modulom, koji vam omogućava povezivanje s kamerom pametnog telefona pomoću aplikacije dostupne za Anroid i iOS. U aplikaciji se vrši prenos uživo, pregled snimaka, pokretati / zaustaviti snimanje, fotografisati i menjati osnovna podešavanja kamere, poput rezolucije snimanja.

 


 

Oštre, jasne slike - SUPER HD rezolucija

Srce kamere je moćni američki čipset Ambarella A7LA55 zajedno s 4 Mpix senzorom OV4689, zahvaljujući kojem kamera ne samo da odmah reaguje, već je u stanju da snima visokokvalitetne slike u Super HD rezoluciji 1296P. Pored toga, kamera ima i niže rezolucije za uštedu prostora u memoriji (FullHD, HD, VGA). Za brže i dinamičnije scene rezolucija se može prebaciti na 720P HD kvalitet u kojem kamera snima brzinom od 60 sličica u sekundi (u poređenju sa uobičajenih 30). Širokougaoni objektiv od 140 ° će se pobrinuti za snimanje čitavog kadra. Osim videa, kamera može snimati i fotografije.

 


 

32 GB interne memorije, zaštićene lozinkom

U sklopu kamere nalazi se ugrađena memorija od 32 GB na kojoj se čuvaju snimci. Pregledavanje i brisanje datoteka moguće je nakon povezivanja na PC i unosa lozinke. U PC Manageru za kamere postoji i vrlo bogat menu - od izbora rezolucije video zapisa, dužine pojedinih snimaka, do odabira video formata, uključivanja / isključivanja GPS-a, mikrofona, LED indikacija i npr. izmene lozinke. Možete lako postaviti kameru tačno u skladu sa svojim potrebama. Sve je, naravno, opisano i objašnjeno u korisničkom priručniku.

 


 

Do 10 sati snimanja sa jednim punjenjem

Kamera CEL-TEC PK90 opremljena je baterijom velikog kapaciteta 3200 mAh, koja pruža dovoljno energije za do 10 sati snimanja video zapisa (prema podešavanjima - rezolucija, GPS, Wi-Fi,…). Specifičan primer: 6 sati 10 minuta - rezolucija postavljena na FullHD, sve funkcije uključene; 10 sati 30 minuta - rezolucija 848x480, isključen GPS, Wi-Fi. Po povratku sa intervencije vrlo je jednostavno napuniti kameru, jednostavno je stavite u priključnu stanicu koja se dobija u paketu. Status napunjenosti pokazuje indikatorska LED lampica. Nećete imati problem pokvarenih konektora zbog nepravilnog umetanja u kameru.

 


 

Automatsko noćno osvjetljenje

Naravno, policijska kamera se mora izboriti i sa uslovima noćnog rada. Ona je opremljena parom nevidljivih IR LED reflektora sa efikasnom detekcijom lica do 15 metara udaljenosti. Zahvaljujući senzoru svetla reflektori će se automatski uključiti / isključiti, već prema ambijentalnim uslovima . Ako je potrebno, reflektorima se može upravljati i ručno.

 

Osobine

Čipset: Ambarella A7LA55
Rezolucija video zapisa: 2560x1080p @ 30fps; 2304x1296p @ 30fps; 1920x1080p @ 30fps; 1280x720 @ 30fp / @ 60fps; 848x480 @ 30fps / @ 60fps
Rezolucija fotografije: do 21 Mpx
Format fotografije: JPEG
Kompresija video zapisa: H.264
Brzina: 30 fps / 60 fps
Ugao gledanja: 140°
Memorija: ugrađeno 32 GB
Interfejs: Priključna stanica (Mini USB)
Osvetljenje: Auto IR
Vidljivost pri IR osvjetljenju: do 15 metara
Baterije: 3200 mAh
Trajanje baterije: otprilike 6 - 10 sati - zavisi od rezolucije i svetla
Dimenzije: 77 x 56 x 22 mm
Masa: 125 g
Snimanje zvuka: Da
WiFi: Da
Tip ispravljača: 5V, 2A
Tip zaštite: IP65
Temperatura skladištenja: Od -20 ° C do + 55 ° C
Temperatura rada: -40 ° C do +60 ° C
Dnevnik aktivnosti (LOG): Da

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi