PK80L GPS policijska kamera

Šifra:
WebCena: 49.300,00 rsd.

 

cel-tec-pk80l-encrypted.jpg

64GB interne memorije sa lozinkom

Deo kamere je i ugrađena memorija od 64GB, na kojoj su zapisi arhivirani i šifrirani. Snimke nije moguće izbrisati direktno u kameri, već ih samo možete pregledati. Brisanje datoteka moguće je samo nakon povezivanja s računarom i unosa lozinke. U aplikaciji za PC moguće je i sinhronizovati vreme kamere, promeniti ime kamere, uneti i menjati lozinke itd.

 


 

Do 12 sati snimanja po punjenju

PK80L dolazi s parom visokokvalitetnih punjivih baterija od 1950 mAh koji pružaju dovoljno energije za do 6 sati snimanja videozapisa, tj. ukupno do 12 sati! Nakon povratka sa intervencije vrlo je jednostavno napuniti kameru. Jednostavno je ubacite u priključnu stanicu, koja se dobija u paketu, a možete istovremeno puniti i dodatnu bateriju. Status punjenja vidi se na LED lampici.

cel-tec-pk80l-battery.jpg

 


 

cel-tec-pk80l-prisvit.jpg

Automatsko noćno osvjetljenje

Naravno, policijska kamera se mora izboriti i sa uslovima noćnog rada. CEL-TEC PK80L je opremljena parom nevidljivih IR LED reflektora sa efikasnom detekcijom lica do 10 metara udaljenosti. Zahvaljujući senzoru svetla reflektori će se automatski uključiti / isključiti, već prema ambijentalnim uslovima . Ako je potrebno, reflektorima se može upravljati i ručno. Pored nevidljivog osvetljenja, kamera poseduje i klasični beli LED koji se može koristiti kao baterijska lampa. Uz to je na raspolaganju i laser za brzu proveru usmerenosti kamere prema mestu akcije.

 


 

Spremni za akciju po bilo kom vremenu

Policijske intervencije ne čekaju da prestane kiša. CEL-TEC PK80L je zaštićena od vode i prašine po IP68. To znači da se kamera neće pokvariti ako upadne u vodu na kratko.

cel-tec-pk80l-voda.jpg

 


 

cel-tec-pk70l-gps.jpg

Ugrađen GPS modul

CEL-TEC PK80L policijska kamera sadrži i GPS modul koji uz video snimanje čuva i informacije o lokaciji. Pomoću računara za reprodukciju mogu se pogledati video snimci zajedno sa mapom na kojoj se događaj dogodio. Još jedna prednost je što GPS sinhronizuje tačno vreme u kameri. Možete, naravno, i isključiti GPS.

 


 

Jasne i oštre slike - PUNA HD rezolucija

Srce fotoaparata je moćni američki čipset Ambarella A12 (S2L), zahvaljujući kojem kamera ne samo da odmah reaguje, već je u stanju da snima visokokvalitetne slike u FullHD 1080P rezoluciji. Pored toga, kamera ima i niže rezolucije za uštedu prostora u memoriji (HD, VGA). 125 ° širokougaoni objektiv vodi računa da se vidi čitava scena. Pored video zapisa, kamera može snimiti i fotografije, ili samo zvuk.

cel-tec-pk80l-resize.jpg

 


 

cel-tec-pk80l-laser.jpg 

Brzi pregled trenutnog stanja kamere

Tokom intervenice nije zgodno da proverimo da li kamera snima, da nije možda isključena, uključena itd. Iz tog razloga CEL-TEC PK80L je na vrhu opremljena jasnim LED indikatorom, tako da se stanje proverava samo jednim kratkim pogledom. Ugrađeni laser se zatim koristi za brzu proveru gleda li kamera na pravu stranu.

 

Osobine

LCD ekran: 320 x 240
Rezolucija video zapisa: FullHD 1920x1080
Rezolucija fotografije: 8640 x 4752 pix
Format fotografije: JPEG
Kompresija video zapisa: H.264
Brzina: 30 fps / 60 fps
Ugao objektiva: 125 °
Memorija: Ugrađeno 64 GB
Interfejs: Mini USB
Svetla: IR, LED, laser
Domet IR reflektora: cca 10 m
Baterije: 1950 mAh, 2 kom
Trajanje baterije: do 6 sati jedna baterija (do 4 sata na FULL HD)
Težina: 165 g
Snimanje zvuka: Da
GPS modul: Integrisan
Tip ispravljača: 5V, 1A
Raspon vlage: 40% - 80%
Temperatura skladištenja: -20 ° C do 55 ° C
Temperatura rada: -40 ° C do 60 ° C
Dnevnik aktivnosti (LOG): Da
Daljinski upravljač: Opciono (narukvica)
Tip zaštite: IP68

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi