Ista aplikacija i za vozila, mašine, plovila - Jablotron alarm

Ista aplikacija i za vozila, mašine, plovila - Jablotron alarm

Osim kuće i firme, Jablotron alarm za bezbednost automobila, kamiona, autobusa, vozova, mašina, jahti, brodova - sve u istoj aplikaciji.

Efikasno praćenje službenih i privatnih vozila sa vrlo jednostavnom montažom u sertifikovanom servisu. Zahvaljujući aplikaciji MyJABLOTRON predstavlja idealno rešenje za male i srednje korisnike, firme, institucije, ugostiteljstvo...

Jablotron savremeni alarm sadrži GPS, naravno. Svi događaji i rute arhiviraju se na serveru. Uvek se može proveriti:

  • direktan nadzor na mapi sa istorijatom vožnje
  • kreiranje dnevnika vožnje za mesečne obračune
  • nadzor pređenih rastojanja, kilometraže i potrošnje
  • rukovođenje sa više vozila i vozača
  • ažuriranje pozicije sa topografskim opisom svakog minuta

 

Uz Jablotron alarm imate pregled pozicija svih vozila 24/7, što podrazumeva tačno vreme dolaska i odlaska, nadzor goriva itd.

Jablotron Athos alarm za kola nije samo sigurnosni uređaj. Dobija se velik broj korisnih funkcija. Prioritet sigurnosnog sistema za kola je da obavesti korisnika o pokušaju obijanja. Athos GSM/GPS alarm za kola može da razlikuje šta se tačno dogodilo (npr. otvaranje vrata, lom stakla ili pokušaj odvlačenja vozila). Korisnik se odmah obaveštava pozivom i SMS porukom sa tačnom informacijom o vrsti i lokaciji alarma. Kopije ovih obaveštenja može dobiti i služba bezbednosti s kojom korisnik ima ugovor.

Osim sigurnosne funkcije, alarm za kola može da šalje SMS poruku radi upozorenja korisnika o potpunom pražnjenju akumulatora, obaveštenja o rukovanju vozilom kada ga odvlači policija ili da Vas podseti da ste zaboravili da zaključate vozilo. MyJABLOTRON Cloud server i aplikacija za pametne telefone mogu se koristiti za proveru trenutne pozicije, istorijat rada vozila i druge informacije.

Šta se dobija uz Athos GSM/GPS alarm za kola?

  • štiti vozilo od krađe, aktivira sirenu, šalje SMS poruku
  • poziva do 4 broja u slučaju alarma
  • šalje informacije o stanju vozila, njegovom statusu ili praznom akumulatoru
  • može se kontrolisati daljinskim upravljačima ili mobilnim telefonom
  • bežična proširenja za zaštitu unutrašnjosti, pa čak i okoline vozila
  • može se koristiti u vozilima sa instalacijom od 12V i 24V DC
  • ima sopstveno rezervno napajanje, za svaki slučaj

MyJABLOTRON Cloud server i mobilna aplikacija dostupni su uvek i svuda.

Preko SIM kartice i usluge mreže provajdera, Athos alarm za kola omogućava da u potpunosti koristite usluge MyJABLOTRON Cloud servera i mobilne aplikacije. Ažurne informacije o vozilu se arhiviraju 24/7. Sve neželjene promene stanja se odmah šalju na SMS korisnika.

Video o auto-alarmu Jablotron

 

DETALJI O PROIZVODIMA

 

Detalji o proizvodima
Auto-alarm set CA-2103SET-P
Set GSM/GPS auto alarm sa CAN bus podrškom i detektorima za kompletnu bezbednost. Sadrži: CA-2103 auto alarm, CA-550 detektor promene nagiba, JA-185P plafonski detektor pokreta i PLV-JA85PG kućište za detektor loma stakla. Besplatna aplikacija i izveštaji. Mogućnost dodavanja Jablotron JA-100 bežičnih komponenti (daljinci, razni detektori, itd.)
<<< KLIKNITE ZA DETALJE
 
Auto-alarm set CA-345
CA-345 je auto alarm sa lokalnom signalizacijom i imobilajzerom. Auto-alarm CA-345 dizajniran je za ugradnju u unutrašnjost automobila s naponom u vozilu od 12, kao i 24 V i uzemljenim negativnim polom. Zaštićen je od promene polariteta, ulazi za aktiviranje zaštićeni su od kratkog spoja i napajanja naponom.
<<< KLIKNITE ZA DETALJE
 
CU-08
CU-08 jedinica je lokator koji koristi GPS prijemnik za otkrivanje položaja automobila, motocikla ili tereta. Položaj se može utvrditi u bilo kom trenutku putem jedne SMS naredbe ili kada je kontakt uključen.

Uređaj kontinuirano šalje svoju lokaciju preko GSM mreže na server gde se podaci dalje obrađuju i arhiviraju u dnevniku vozila.

Jednostavno rečeno, uređaj se može koristiti i za pasivno lociranje kada odgovara samo na jednu komandu, a i za kontinuirani prenos podataka u realnom vremenu na server za arhiviranje istih. Ako pokušaj slanja podataka iz nekog razloga ne uspe, uređaj ih čuva u svojoj internoj memoriji i šalje kasnije.

Početak putovanja – okretanjem ključa za paljenje aktivira se GPS modul koji odmah počinje da utvrđuje njegovu poziciju. Početak putovanja signalizira upaljena LED lampica koja zatim stalno svetli tokom trajanja putovanja.

Završetak putovanja – putovanje se automatski prekida 20 sekundi nakon izvlačenja ključa za paljenje vozila. Ako se ključ ponovo uključi u ovom vremenskom periodu, putovanje se neće podeliti na dva odvojena dela. Ova karakteristika eliminiše deljenje putovanja na dva dela, npr. kada se vozilo ugasi na uzbrdici i vozač ga odmah ponovo pokrene.


<<< KLIKNITE ZA DETALJE
 
CU-07A GPS prijemnik za vozila
Lokator za praćenje vozila u svakom trenutku preko telefona, tableta ili računara. Prikaz neograničenog broja vozila na mapi aplikacije. Arhive sa kilometražom i rutama kretanja sa tačnim vremenom, na dnevnom, mesečnom ili godišnjem nivou. Položaj se može utvrditi u bilo kojem trenutku putem jedne SMS naredbe ili se može poslati tokom putovanja preko GSM mreže na browser za uvoz sa web aplikacije gdje se upravlja podacima za mrežno praćenje i dnevnik vožnji.
<<< KLIKNITE ZA DETALJE