Nova OXE fotoklopka za lovce

Nova OXE fotoklopka za lovce

Nova fotoklopka - kamera za lovce


OXE Gepard II kamera je novitet sa kraja 2021. godine i naslednik veoma popularnog modela OXE Gepard. Ovaj novi model može se pohvaliti nizom pametnih funkcija i odličnim odnosom cene i performansi. Revolucionarna novost je varijanta OXE Gepard II kamere sa javljačem za lov, koja kameri dodaje funkciju alarma, a više o ovom poboljšanju možete pročitati u nastavku. Gepard II brine o visokokvalitetnim fotografijama sa maksimalnom rezolucijom od 20MP i Full HD video zapisima. Nevidljivi IR iluminator sa 22 LED diode i dometom do 18 metara brinuće o svetlu za noćne snimke.

Slike se snimaju na microSD karticu kapaciteta do 32 GB. Kamera nema GSM modul. Postavljanje fotoklopke je vrlo jednostavno, zahvaljujući meniju i ugrađenom LCD ekranu. Podešavanje kamere je vrlo jednostavno i intuitivno.

Druga generacija OXE Geparda dolazi sa javljačem za lov koji ima funkciju audio alarma. Mini-javljač će u slučaju pojavljivanja divljači primiti alarmni signal iz kamere kamere do udaljenosti od 150 metara. Kada kamera detektuje divljač u automatskom režimu detekcije pokreta, fotografija ili video se odmah snima, a signal da se to desilo stiže do lovca. U ovom trenutku sireni se bežično šalje signal upozorenja i aktivira se alarm u obliku zvuka, svetla ili vibracije. Zahvaljujući tome, imate dojavu šta se dešava ispred kamere. Ovo čini vaš lov veoma zanimljivim i velika pomoć sa kamerom za lovce gde uspeh ulova se povećava.

OXE Gepard II u kombinaciji sa javljačem je pomoćnik za svakog lovca 21-og veka.

Dostupni su sledeći načini snimanja: foto, video i foto + video.

Maksimalna rezolucija u kojoj se mogu snimiti fotografije je 20 MP. Možete odabrati i nižu rezoluciju, odnosno 16 MP, 14 MP, 8 MP, 5 MP. Snimljene fotografije se čuvaju u JPG formatu. Video zapis se može snimati u maksimalnoj FULL HD rezoluciji. Druga opcija je HD video rezolucija. Video se čuva u AVI (MJPG) formatu. Savremeni osetljivi 1/3 inch 2M CMOS senzor brine o kvalitetu slika.

Gde da kupite?