Cube One WiFi skrivena kamera

Šifra:
WebCena: 18.600,00 rsd.

CEL-TEC Cube One WiFi je IP kamera u kućištu modernog stonog sata. Uređaj se može povezati sa mobilnim telefonom i upravljati pomoću brze i jednostavne aplikacije. To vam omogućava da u bilo kom trenutku vidite sliku kamere.

 

ODLIČNA SLIKA

Objektiv kamere je skriven ispod prednje strane sata i potpuno je neprimetan. Kamera snima u HD rezoluciji (1280 × 720). Može se prebaciti na VGA rezoluciju (640 × 480), kako bi se uštedio prostor na MicroSD kartici gde se smeštaju snimci. Kartica može biti do 64GB. CUBE ONE WiFi je u stanju da detektuje pokret, tako da se može podesiti da snima tek kada se desi kretanje ispred objektiva kamere. Možete je podesiti da vam šalje upozorenja putem telefona ili e-pošte kada se dogodi pokret! Na MicroSD karticu možete da snimite do 32 sata HD snimka. (1280k720 / 8-15 fps, H.264, avi). Video snimke možete daljinski da preuzimate po želji na svoj mobilni telefon. Da bi se izbegle greške u prenosu, video snimci su podeljeni na oko 15s u režimu detekcije pokreta ili 10min u režimu neprekidnog snimanja.

 

NOĆNO SVETLO DOMETA DO 8 METARA

CUBE ONE WiFi ima duple nevidljive infracrvene noćne svetiljke za osvetljenje 8-10m! Kamera neprekidno meri svetlosne uslove i aktivira ovo osvetljenje kada joj zafali svetlosti. Istovremeno se uključuje IR režim za prelazak u crno-belo snimanje. Noćne slike u ovom režimu su oštre i jasne, ali bez boja naravno.

 

VRHUNSKI ZVUK - DVOSMERNI AUDIO

CUBE ONE WiFi se u poređenju sa drugim sličnim kamerama izdvaja po izuzetno osetljivom mikrofonu i kvalitetnom zvučniku. Zahvaljujući tome, uređaj se može lako koristiti za dvosmernu komunikaciju, ili na primer samo za praćenje događaja u nadgledanom području do visine 10m.

 

DALJINSKI PREGLED BILO KAD I BILO GDE

Pomoću intuitivne i jednostavne LIZVIE aplikacije za Android i iOS, svoju CUBE ONE kameru možete lako povezati sa mobilnim telefonom. U aplikaciji možete gledati slike uživo sa kamere, sa dvosmernim zvukom i na taj način eventualno komunicirati sa drugom stranom. Pored toga, možete promeniti podešavanja kamere kao što su rezolucija, rotacija slike, upozorenja putem e-pošte / telefona itd. Aplikacija takođe omogućava ručno snimanje fotografija, video snimaka, čuvanje na telefonu i pregledavanje snimaka sa MicroSD kartice.

 

DO 3.5H RADA SA PUNOM BATERIJOM

WiFi kamera CEL-TEC CUBE ONE može raditi bez prekida kada je povezana na napajanje od 220V (preko adaptera koji dobijate). Ako nema izvora napajanja, 18650 punjiva Li-Ion baterija (takođe se dobija uz kameru) omogućava autonomiju kamere i do tri i po sata rada.

 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi